background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo Делегація Єврорегіону «Дністер» та аграріїв Вінниччини вивчала досвід ринку землі в Молдові
    21 серпня 2017
    Напередодні внесення в Верховну Раду України Раду законопроектів для запуску ринку землі, зокрема про обіг земель і про фінансову підтримку ринку землі, за ініціативи Вінницької обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу та при підтримці Єврорегіону «Дністер» на базі Окницького району Молдови 18 серпня був проведений круглий стіл на тему «Формування ринку землі. Досвід Молдови»
  • photo Лідери профспілки аграріїв Вінниччини ділилися досвідом
    16 серпня 2017
    Основними темами для обговорення під час зустрічі профспілкового активу Миколаївської та Вінницької областей стали актуальні питання діяльності профспілок в сучасних умовах та перспективи розвитку профспілкового руху, формування нових територіальних громад та діяльність профспілкових організацій в цих умовах.
  • photo «Артемсоль» - соленой гигант ведущий диалог с людми.
    11 серпня 2017
    ГП «Артемсоль». работает довольно успешно, ищет новые рынки сбыта, вкладывает прибыль в развитие предприятия, ведет социальный диалог с профсоюзами, обеспечивает работой и вовремя выплаченной, без задержек, заработной платой чуть менее 3 000 человек, жителей Соледара и окрестностей.
    Безусловно есть и проблемные вопросы: в связи с переориентированием рынков сбыта есть маловостребованные виды продукции, и на всех таких линиях работают живые люди, которым в маленьком городе деться практически некуда.
    Несмотря ни на что есть твердая позиция первичной профсоюзной организации – ни один сотрудник не должен подвергнуться сокращению, ни одна семья не должна остаться без средств к существованию.
  • photo Конкурс комбайнерів на жатві – 2017.
    10 серпня 2017
    Нинішній конкурс на кращу організацію збирання врожаю ранніх зернових культур серед колективів комбайнових екіпажів, за скорочення термінів та підвищення якості збирання врожаю ранніх зернових культур на приз імені заслуженого механізатора України Івана Мартиненка проводиться з 1972 року.
  • photo Керівництво ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» вчергове демонструє свою неповагу до Закону України??? Профспілкова відповідь – СОЛІДАРНІСТЬ і цілеспрямована ДІЯ
    9 серпня 2017
    Всупереч вимогам національного законодавства і нормам міжнародного трудового права 9 серпня 2017 року вже втретє адміністрація ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» зірвала початок переговорів з укладання нового колективного договору. Керівництво Підприємства такими своїми діями підштовхує працівників гуртуватись, а Профспілку - залучати до відновлення законних прав все більше державних органів, політиків і міжнародні інституції.
  • photo Японське УЗО для селян
    7 серпня 2017
    У Стайках Кагарлицького району Київщини відбулася подія набагато ширшого від районного масштабу - введення в дію ультразвукової діагностичної системи «АRІЕТТА 360» японського виробництва.
    Щоб зрозуміти цінність цього придбання - аналогів такого апарата ультразвукового обстеження (УЗО) немає в столичній області, а в самому Києві їх тільки два - в державних закладах спеціального призначення, як-от госпіталь МВС.
  • photo ІГНОР Кока-Колою Служби посередництва і примирення??!!
    3 серпня 2017
    Новий виток загострення замість сприяння нормалізації соціально-трудових відносин на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» стався через зрив представниками адміністрації цього Підприємства спільної наради, що була скликана Відділенням Національної служби посередництва і примирення в м.Києві і Київській області.
  • photo Корделівський комбікормовий завод зайняв перше місце у Всеукраїнському конкурсі на кращий колективний договір
    1 серпня 2017
    Переможцем конкурсу на кращий колективний договір визнано ПРАТ «Корделівський обласний міжгосподарський комбікормовий завод» Калинівського району (директор-Данилевич Олександр Степанович, голова первинної профспілкової організації - Чуйко Владислав Васильович).
  • photo У ногу з часом
    21 липня 2017
    Відколи господарювати у Яблунівці й Півцях почав Юрій Аллазаров, скривджені до цього часу публічною увагою села стали відомими не тільки в районі, а й за його межами. Насамперед, завдяки неспокійній вдачі керівника-аграрія. Практично щороку він дивує район запровадженням у власному господарстві ноу-хау, які у значній мірі підвищують ефективність виробництва, культуру господарювання, добробут населених пунктів і їх людей.
  • photo Профспілка аграріїв Вінниччини напрацювала дорожню карту дій під час впровадження реформ
    21 липня 2017
    Запропоновані урядом реформи були детально опрацьовані Вінницькою обласною профспілковою організацією працівників АПК, обговорені в структурних ланках по всій області та затверджені постановою президії 20 липня 2017 року. Профспілка послідовно буде домагатись, щоб під час реформувань були забезпечені конституційні права та належно враховані життєві інтереси працівників АПК і членів їх сімей.