background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo У ногу з часом
    21 липня 2017
    Відколи господарювати у Яблунівці й Півцях почав Юрій Аллазаров, скривджені до цього часу публічною увагою села стали відомими не тільки в районі, а й за його межами. Насамперед, завдяки неспокійній вдачі керівника-аграрія. Практично щороку він дивує район запровадженням у власному господарстві ноу-хау, які у значній мірі підвищують ефективність виробництва, культуру господарювання, добробут населених пунктів і їх людей.
  • photo Профспілка аграріїв Вінниччини напрацювала дорожню карту дій під час впровадження реформ
    21 липня 2017
    Запропоновані урядом реформи були детально опрацьовані Вінницькою обласною профспілковою організацією працівників АПК, обговорені в структурних ланках по всій області та затверджені постановою президії 20 липня 2017 року. Профспілка послідовно буде домагатись, щоб під час реформувань були забезпечені конституційні права та належно враховані життєві інтереси працівників АПК і членів їх сімей.
  • photo «Дніпро» розкриває свої обійми дітям
    19 липня 2017
    Цього року в оздоровчому центрі «Дніпро» Київської області разом з дітьми столиці та області відпочивають діти з зони АТО, зокрема з Волновахи, Вугледара, Попасної. Протягом літнього сезону в оздоровчому центрі очікують на чотириста дітлахів зі Сходу України.
    Новаторський, науковий підхід до організації дитячого оздоровлення вирізняє цей заклад, яким майже 10 років керує Людмила Латиш. Вона і вихователів і педагогів підбирає ініціативних, небайдужих, творчих.
    Київська обласна організація профспілки працівників харчової та переробної промисловості опікується діяльністю ДОЦ «Дніпро», надає всіляку допомогу, а також регулярно закуповує та здешевлює путівки для дітлахів працівників галузі.
    Голова облорганізації Профспілки Галина Карнатова тримає на особистому контролі життя цього центру і бере участь у всіх важливих заходах «Дніпра».
  • photo Чи на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» поважають закони України???
    19 липня 2017
    Профспілка працівників АПК використає всі механізми й інструменти національного законодавства та міжнародного права, а також задіє всю могутність профспілкової солідарності для повноцінної реалізації трудових прав працівників на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед».
  • photo ТДВ «Шамраївський цукровий завод» - 170 років.
    19 липня 2017
    Одним з найстаріших в Київській області є Шамраївський цукровий завод, заснований в 1847 році графинею Розалією Браницькою.
    Сьогодні завод входить до числа модернізованих в Україні за вимогами новітньої політики ринкових стосунків.
    На Шамраївському цукровому заводі прекрасний колектив. 17 працівників мають єдину відмітку в трудовій книжці по прийняттю на роботу, 6 сімей – трудові династії декількох поколінь.
    На підприємстві збережено соціальний пакет підтримки і захисту інтересів працівників. Директор ТДВ Шамраївський цукровий завод Андрій Дворцов співпрацює з головою профкому Тетяною Куріленко.
  • photo Робоча зустріч голови первинки ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» з лідером Профспілки працівників АПК
    12 липня 2017
    Обговоренню ситуації зі станом ініційованих первинкою колективних переговорів з укладення колдоговору, а також дотриманню на ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» законів України та конвенцій Міжнародної організації праці щодо основоположних прав на об’єднання та ведення колективних переговорів була присвячена робоча зустріч Голови Профспілки працівників АПК Ігоря Сопелкіна та голови первинної профспілкової організації Компанії Сергія Рудницького.
  • photo Продовольчої безпека, права на продовольство, трудові права сільськогосподарських працівників та органайзингу на селі.
    11 липня 2017
    4-5 липня ц.р. за сприяння Міжнародного союзу IUF було проведено базовий семінар для профспілкового активу Чернівецької обласної організації профспілки працівників АПК.
    Внесок IUF та її членських організацій у боротьбу за право на продовольство, починається з боротьби за права тих, хто працює на полях і заводах – з боротьби за профспілкові права, за створення та зміцнення організацій, за їх здатність відстоювати інтереси своїх членів, а це базові права: прожиткова зарплата, право на колективні переговори, безпечні умови праці та життя – це рух у бік стійкого розвитку сільського господарства.
  • photo Недоторканий запас
    10 липня 2017
    За плечима директора ПОСП «Дніпро» Анатолія Ворони не тільки величезний досвід господарювання на рідній землі, а й солідний багаж побаченого у інших державах. І у розмові з нами він наводив немало прикладів, які засвідчували цінність землі як в матеріальному, так і духовному значенні у тих же Нідерландах, Німеччині. І хочеться, щоб до його слів прислухалися і пайовики ПОСП «Дніпро», і жителі району, і керівництво нашої держави
  • photo КУЗНЯ ТРАКТОРИСТІВ
    5 липня 2017
    Петро ЦИБУЛЬСЬКИЙ - голова райкому Профспілки АПК ділиться на шпальтах газети "Вісник Кагарличчини" про роботу Ржищівського професійного ліцею, де майбутні аграрії освоюють професії тракториста-машиніста й автослюсаря вже понад 50 років
  • photo Новини з Дніпропетровщини
    3 липня 2017
    Дніпропетровська обласна профспілкова організація працівників АПК підтвердила репрезентативність...