background
На головну сторінку - Новини

Новини

  • photo ЩОДО ДОПЛАТ, НАДБАВОК, ПРЕМІЙ У ВОЄННИЙ ЧАС
    7 травня 2022
    На «гарячу профспілкову лінію» звертаються з питанням чи автоматично поновлюються доплати, надбавки, премії, що були скасовані у період введення воєнного стану, після його скасування.
  • photo Щорічна відпустка тривалістю більше 24 днів: роз’яснення Держпраці
    6 травня 2022
    Чи можна під час війни надати щорічну відпустку тривалістю більше 24 днів?

    Державна служба України з питань праці роз’яснює, що за рахунок власних коштів роботодавець має право надати в період дії воєнного стану основні оплачувані щорічні відпустки тривалістю понад 24 дні. Надання відпустки більшої тривалості є правом, а не обов’язком роботодавця.
  • photo Черговий гуманітарний конвой IUF
    5 травня 2022
    1 травня в День міжнародної солідарності трудящих на адресу наших організацій в Київській, Чернігівській, Полтавській, Донецькій та Львівській областях надійшла допомога від IUF.
  • photo Україна: гуманітарна діяльність профспілок
    4 травня 2022
    Після того, як Міжнародна конфедерація профспілок (МКП) виступила із закликом про збирання коштів для надання допомоги трудящим України та їхнім сім'ям, відгук на нього був приголомшливим.
  • photo УРЯД СПРОСТИВ РЕЄСТРАЦІЮ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ВТРАТИЛИ РОБОТУ
    3 травня 2022
    Уряд спрощує реєстрацію в Державній службі зайнятості українців, які втратили роботу під час дії воєнного стану. Відповідна постанова прийнята сьогодні на засіданні Уряду за поданням Міністерства економіки.
  • photo Оцінка збитків підприємства, завданих війною
    2 травня 2022
    Важливо! Ворог зруйнував або пошкодив значну кількість активів сільськогосподарських підприємств, унеможливив їхню діяльність на окупованих територіях, у місцях проведення бойових дій.
  • photo Аграрії допомагають населенню України:
    2 травня 2022
    Кожен із проблемних витків української історії – початок війни у 2014-го року, коронакриза, велика війна 2022-го року - викликали руйнацію логістичних маршрутів, ланцюгів виробництва, а потім дефіцит товарів. Але в Україні завжди є ті, хто підставлять своє надійне плече для збереження гуманітарної стабільності – аграрії.
  • photo В Мінекономіки представили принципи плану економічного відновлення України
    2 травня 2022
    Перша віце-прем’єр-міністр — міністр економіки України Юлія Свириденко під час міжнародної конференції «Після війни: переосмислення майбутнього громадянського суспільства» представила принципи плану економічного відновлення України
  • photo Привітання Голови Профспілки зі святом!
    29 квітня 2022
    Шановні члени Профспілки, дорогі сестри і брати!
    У цей складний для нас час тяжких випробувань, не можемо не згадати про кожну людину, яка своєю тяжкою працею виборює перемогу у війні з російськими загарбниками, створює національний спротив та забезпечує продовольчу безпеку держави.
  • photo Запрошення на он-лайн - заходи
    29 квітня 2022
    LabourStart знову буде проводити велике он-лайн - заходи , і я хотіла запросити вас приєднатися до нас.