Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України
З метою привернення уваги роботодавців, профспілкового активу і залучення кожного працівника до створення безпечних і нешкідливих умов праці на робочих місцях та зменшення виробничого травматизму на підприємствах галузі, Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК (С.Тіницька), до Дня охорони праці, провела спільну нараду з Управлінням агропромислового розвитку облдержадміністрації (В.Удовицький), Управлінням нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці Дніпропетровській області (С.Філіпков), Дніпропетровською обласною організацією роботодавців харчової і переробної промисловості «Дніпрохарчопром» (О.Ковров) за участю В.Дубіля - голови Дніпропетровського обласного об`єднання профспілок, керівників підприємств, голів профспілкових організацій, керівників служб охорони праці.
В ході наради відзначено важливість співпраці соціальних партнерів: роботодавців, профспілок і влади в досягненні позитивного результату в створенні безпечних робочих місць, покращенні соціального захисту працюючих; проаналізовано стан охорони праці на підприємствах харчової та переробної промисловості за 2017 рік та 1 квартал 2018 року і визначені завдання на перспективу щодо солідарних дій в формуванні культури безпеки праці, адже збереження життя і здоров’я людини праці - найвища цінність.
Також підведені підсумки обласних оглядів за 2017 рік: стану умов і охорони праці та «Кращий роботодавець року»;
нагороджено: профспілковий актив за значний особистий внесок у створення безпечних та здорових умов праці на підприємствах галузі, з нагоди відзначення 100-річчя з дня утворення технічної інспекції праці профспілок і Всесвітнього дня охорони праці; колектив ПрАТ Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» - голова правління, директор –О. Ковров, з нагоди 80-ччя створення підприємства.