Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників агропромислового комплексу України 21 травня 2018р. провела засідання президії щодо розгляду та аналізу роботи обласної профспілкової організації і профспілкового активу області з наступних питань:
- підсумки проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці на підприємствах харчової промисловості в квітні 2018 року;
- правозахисна робота обласної профспілкової організації за 2017 рік;
- план основних заходів Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК України на II півріччя 2018 року;
- оздоровлення дітей в літніх дитячих таборах в 2018році;
- стан і завдання розвитку інформаційно-пропагандистської роботи; стратегія інформаційної діяльності ФПУ на 2018-2021рр.