Продовж року виробництво цукру в Україні зросло на 91,6%
Також позитивну динаміку упродовж року продемонструвало виробництво виноградних вин. На цьому власне позитивні дані Держстату України, щодо індексів промислової продукції за видами діяльності у 2015 році і завершуються.
Так станом на січень 2015 року, виходячи із статистичної інформації відомства по більшості галузей відбулося скорочення виробництва.
За рік найвідчутніше скорочення позначилося на переробці та консервуванні риби, ракоподібних та молюсків (-213%),виробництві хліба та хлібобулочних і борошняних виробів (-19,8%), на виробництві сухарів і сухого печива; кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання (-27,2%), виробництві какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів (-27,2%) а також на виробництві напоїв (-20,3%), зокрема на виробництві безалкогольних напоїв спад сягнув відміток 19,9%. Такими є офіційні дані Державної служби статистики України.
У той же час позитивні тенденції продемонстрували виробники цукру за рік наростивши свої обсяги на 91,6%, а також виробники виноградних вин (+49%).
Перший місяць поточного року позначився істотним скороченням виробництва по всім галузям переробної промисловості, часткову стабільність продемонстрували лише виробники молочних продуктів, скоротивши свої обсяги виробництва на 4,3%.
ДЖЕРЕЛО ІНФОРМАЦІЇ:http://agravery.com/