Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок
працівників АПК України провела круглий стіл – семінар за участю
профспілкового активу та начальників відділів (інженерів) з охорони праці
підприємств харчової галузі з обговорення питань збереження психологічного
здоров`я, як залишатися в ресурсному стані в умовах воєнного стану, про
надання першої психологічної допомоги та розглянули інформаційні матеріали
Держпраці із питань психосоціальної підтримки на робочому місці у воєнний і
післявоєнний час.
Під час заходу відзначено, що психосоціальна підтримка співробітників
має стати приорітетною частиною загальної політики безпеки і здоров’я на
роботі, турбота про психічне здоров’я так само важлива, як і турбота про
фізичний стан людини, адже це може врятувати життя, запобігти травмуванню
на роботі.
Питання важливе і непросте. Обговорення, щодо запровадження програми
психосоціальної підтримки на робочому місці продовжується.