background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

Вітання голови Профспілки працівників АПК України з Міжнародним жіночим днем

Із міжнародним днем боротьби за права жінок! У назві цього дня відображена вся суть. Цей день не про "прикрасу колективу", а про боротьбу за можливості та гідні умови життя та праці для жінок у всьому світі. Ми повинні продовжувати працювати разом, щоб забезпечити, що права жінок поважаються та захищаються, а їхні можливості та досягнення у всіх сферах життя визнаються та цінуються.

 

Варто зазначити, що день 8 березня був пов’язаний зі страйками за рівні права. А перший Міжнародний жіночий день було проведено 19 березня 1911 року з вимогами для жінок права голосу і займати державні посади, права на працю та припинення дискримінації на роботі. Його відзначали Німецька імперія, Австро-Угорщина, Швейцарія, Данія, а згодом до них поступово доєднався увесь світ.

 

Я хочу висловити свою глибоку повагу та вдячність усім жінкам, які працюють у нашому секторі. Ваші зусилля та внесок у розвиток агропромислового комплексу України непересічні. Ви займаєте важливе місце у нашому колективі та у нашому суспільстві загалом.

Хочу побажати Вам здоров'я, щастя та гармонії у роботі та особистому житті. Нехай Ваші трудові досягнення приносять Вам задоволення та визнання, а кожен новий день дарує нові можливості та успіхи.

З повагою,

Голова Профспілки агропромислового комплексу України,

Світлана Самосуд.