background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

Шановні колеги! Сьогодні ми відзначаємо День пам'яті та примирення, який є символом згадки про жертви Другої світової війни та знаком згоди і миру.

У ці важкі часи, коли світ бореться з гуманітарними та економічними труднощами, а також військовими конфліктами - ми маємо пам'ятати про те, що мир - це наша найважливіша цінність. Тільки спільними зусиллями, прагненням до злагоди та взаєморозумінням, ми можемо повернути мир та стабільність в нашій країні та у всьому світі.

День пам'яті і примирення - це день, який нагадує нам про жертви та страждання, які прийшли нашому народові внаслідок Другої світової війни. Це день, коли ми вшановуємо пам'ять про всіх, хто загинув від рук фашистських загарбників, про всіх, хто пройшов шлях війни, про всіх, хто відчув на собі ту страшну долю.

Саме у цей день, 8 травня 1945 року, було підписано акт про безумовну капітуляцію Німеччини. Це стало кінцем Другої світової війни в Європі та початком миру.

Не дозвольмо забути трагедії війни та жертв, які приносить вона сьогодні. Нехай цей день буде нагадуванням про необхідність миру, взаєморозуміння та співпраці між народами. Нехай він стане нагодою для об'єднання нашого народу в прагненні до миру та процвітання нашої країни. Зважаючи на важливість цього дня, ми повинні згадати про тих, хто віддав своє життя за свободу і мир, і про тих, хто продовжує захищати нашу країну від зовнішніх загроз.

Нехай пам'ять про тих, хто став жертвою війни, навчить нас берегти мир та злагоду у своїй країні.

З повагою,

Голова Профспілки працівників агропромислового комплексу України, Світлана Самосуд.