background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

Шановні члени Профспілки працівників АПК України! Від щирого серця вітаю вас з Днем Незалежності України!

 Сьогодні ми відзначаємо найважливіше свято для кожного українця - день, коли ми вийшли на шлях незалежності, свободи та гідності. Саме завдяки відважності, вірі та єдності нашого народу, ми змогли здійснити мрію про вільну та суверенну Україну.

Ця дата символізує нашу незалежність як нації, нашу здатність самостійно визначати свій шлях розвитку та боротьбу за свої права та інтереси. Ми вже пройшли і нині проходимо важкий шлях до незалежності, і сьогодні ми маємо можливість пишатися тим, що наша країна є вільною та суверенною на міжнародній арені.

Профспілка працівників АПК України пишається вами, нашими членами, які своєю працею, відданістю та вірою у майбутнє роблять вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу. Ваша праця - це одна з складових успіху нашої незалежної держави.

Нехай цей день надихає нас на нові звершення, на збереження та зміцнення нашої незалежності, на підтримку та злагоду українського народу. Разом ми зможемо подолати всі труднощі та будувати краще майбутнє для нашої країни.


З найщирішими побажаннями, Світлана Самосуд

Голова Профспілки працівників АПК України