background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новий керівник – нові перспективи!

7 грудня п.р. відбулась Конференція первинної профспілкової організації Міністерства аграрної політики та продовольства України.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник міністра - Шеремета Віктор Васильович, який акцентував увагу на плідній співпраці керівництва і профкому у вирішенні соціально-економічних питань працівників установи та наголосив на необхідності подальшої роботи для збереження кадрового потенціалу міністерства.

У роботі конференції взяв участь голова ЦК профспілки працівників АПК – Сопелкін Ігор Сергійович. Очільник галузевої Профспілки зазначив, що на сьогодні існує дієвий діалог з міністерством, щомісяця проходять зустрічі із заступниками міністра, укладена Угода між Мінагрополітики, Об?єднанням роботодавців і Профспілкою. Він також зупинився на актуальних завданнях, які стоять перед профспілками усіх рівнів.

В.о. голови профкому Тарасова Марина Іванівна звітувала про роботу, проведену у цьому році профспілковою організацією. У своєму виступі зупинилась на фінансових питаннях, питаннях дієвості профгруп, відмітила позитивні моменти діяльності профгрупоргів і активістів апарату міністерства, розповіла про виконання правозахисних функцій та організовані культурно-масові заходи. Перемогою профорганізації стало суттєве збільшення за цей період профспілкового членства. Взагалі доповідь була змістовною, насиченою фактами і доречно емоційною.

У обговоренні доповіді взяли участь працівники міністерства, а також представники Ради ветеранів, які були присутні на заході.

До присутніх на засіданні звернулась голова Київської міської організації профспілки працівників АПК –  Лопата Ольга Іванівна, яка закликала до прозорості, більш широкого інформування спілчан про роботу, як первинки, так і вищих за рівнем профспілкових організацій. Адже, насправді, профспілками проводиться значна робота щодо захисту прав та інтересів найманих працівників, але часто вона не в повній мірі відома пересічному профспілчанину.

Делегати затвердили звіт, роботу профкому визнали задовільною. Також був обраний новий склад профспілкового комітету, серед членів якого, головою первинної профспілкової організації обрано – Марину Тарасову.

Вітаємо обраних та бажаємо подальших звершень у почесній місії – захисту інтересів людини праці!