background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Про досвід роботи Куйбишевської районної організації профспілки прцівників АПК Запорізької області

 

19 вересня 2018 року Куйбишевською районною організацією профспілки працівників АПК було проведено президію, семінар. Голова райкому – Дворецька Л.В. запросила до участі спеціалістів:

- Більмацького Відділення управління Фнду соціального страхування України в Запорізькій області;

- Більмацької районної філії Запорізького обласного центру зайнятості;  

- Управління соціального захисту населення Більмацької районної державної адміністрації Запорізької області.

Начальник Більмацького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Запорізькій області Цис М.Є. нагадала основні завдання Фонду соціального страхування, соціальний захист працюючих на виробництві.

Головний спеціаліст з питань матеріального забезпечення страхових виплат потерпілим Старсенко О.Л. проінформувала про порядок фінансування страхувальників за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

А також  наголосила, що з 1 жовтня 2018 року діятиме нова форма заяви-розрахунку та запроваджується система оперативного інформування роботодавцями про проведення виплат застрахованим особам шляхом надання до робочих органів Фонду повідомлення про виплату коштів застрахованим особам.

Страховий експерт з охорони праці  Марюха О.Л. доповідала про стан виробничого травматизму в Запорізькій області та Більмацькому відділенні за 8 місяців 2018 року.

 

Начальник управління соціального захисту населення Більмацької районної державної адміністрації Запорізької області – Спахі В.М., повідомив про зміни, в нарахуванні субсидії та нагадав, що за законодавством України право на отримання державної субсидії мають сім’ї, чиї витрати на оплату житлово-комунальних послуг перевищують розмір обов’язкового відсотка платежу.

Сума платежу для кожного домогосподарства визначається індивідуально і залежить від сукупного доходу сім’ї.

 

Головний бухгалтер Куйбишевської районної організації працівників агропромислового комплексу – Колодчак А.П. доповідала про виконання  профспілкового бюджету за 1 півріччя 2018 року та про проведення літньої оздоровчої компанії з оздоровлення дітей та підлітків профспілковими організаціями .                

 

 

Бажаючі поділитися новинками в системі кредитування малого та середнього бізнесу були менеджери Ощадбанку. Також вони розповіли про державну програму на видачу кредитів на опалення та утеплення для фізичних осіб та домогосподарств, що є актуальним для нашого району.


Приємним заключним моментом стало нагородження ювілярок, Дворецька Л. В. вручила грамоти та грошові винагороди:

- голові ППО ТОВ «40 РОКІВ - АГРО» - Бідник Г.М 

- голові ППО ТОВ «Зразкове» - Бірюкова В.М.

Також було вручена почесна грамота  ЦК профспілки працівників АПК України та грошова винагорода за звання «Кращий профспілковий лідер» -  Бірюковій В.М - голові ППО ТОВ «Зразкове».