background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини з Дніпропетровщини

 Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України підвела підсумки літнього дитячого оздоровлення на підприємствах галузі за 8 місяців 2019р.

Голова обкому С.Тіницька відмітила, що використовуючи ст. 44 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» роботодавці перерахували первинним профспілковим організаціям кошти на культурно-масову, фізкультурну і оздоровчу роботу, всього за 6 місяців 2019 року перераховано 2,8 млн. грн. Влітку 2019 року оздоровлено в місцевих, заміських дитячих таборах, а також в санаторіях і пансіонатах 234 дитини. Всього витрати на оздоровлення дітей за 8 місяців 2019р. склали 1537,1 тис. грн., в тому числі за рахунок первинних профспілкових організацій – 1317,5 тис. грн., батьківський внесок – 219,6 тис. грн.

Рішенням Президії обласної профспілкової організації за кращу організацію літнього дитячого оздоровлення в 2019 році нагороджені первинні профспілкові організації кубками і Грамотами Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК України:

-       ПрАТ з ІІ «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» (голова ППО – Г.Холод);

-       ПРАТ «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «АВК» М. ДНІПРО» (голова ППО – Л.Стельмахова);

-       ПрАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ КРОХМАЛЕПАТОКОВИЙ КОМБІНАТ» (голова ППО – Л.Духновська);

-       ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» (голова ППО – В.Лепеха);

-       ПрАТ «Комбінат «Придніпровський» (голова ППО – О.Шебанова).