background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Звітно-виборна кампанія триває!

 

12 лютого 2020 року відбулася Х звітно-виборна конференція Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників АПК. 

        «В основу нашої роботи покладено найвищу соціальну цінність – людину праці, її життя, здоровя, та достойний рівень життя. Саме на це була направлена наша робота у звітному періоді, який характеризувався глибокими економічними та політичними змінами в суспільстві та профспілкового руху. Тільки завдяки активному профспілковому спротиву наразі вдається зупиняти турбонегатив, скерувати процеси в правове русло, і в цьому перемога та сила профспілок» - зазначалось у звітній доповіді голови обласної профорганізації Ганни Чорній.

     Боротьба триває, підкреслила Г.Чорній, і нині доводиться боротися за кожного профспілчанина, його гідну працю і зарплату.

    Тому серед пріоритетів роботи профспілки – правова та інформаційна робота, традиційні виїзні засідання в конкретних профспілкових організаціях на місцях, вивчення та поширення  кращого досвіду, набуття компетенцій профспілкової роботи кожним спілчанином.

     В обласній профорганізації близько половини спілчан – студентська та учнівська  молодь, яка на прикладах старших вчиться мати активну громадську позицію, опановує правові інструменти вирішення питань соціально-економічного захисту людини праці, уміння вести діалог. Це – майбутнє профспілки.

       Після звіту голови було активне обговорення доповіді, розмова про конкретні напрацювання і проблематику  в первинних організаціях.  Головною тезою багатьох виступів було виявлення довіри Раді обласної організації профспілки працівників АПК під головуванням Г.Чорній.  «Ми довіряємо вам визначати наші орієнтири руху вперед», підтвердили  у своїх виступах кілька промовців, давши позитивну оцінку її діяльності.  Отож,  Ганна Чорній одноголосно була обрана головою Ради на наступний п’ятирічний термін. 

 

    В роботі конференції взяв участь та виступив голова Ради профспілок області Ігор Басюк.