background
На головну сторінку - Новини - Новини АПК

Міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва

В рамках співпраці з «Аграрним союзом» і німецькими партнерами Голова Профспілки Ігор Сопелкін взяв участь у спільних заходах на Міжнародній виставці ефективного тваринництва та птахівництва.

Робота по-справжньому «кипіла»  на кожному стенді, конференц-зали були переповнені бажаючими дізнатися про останні досягнення в області сільского господарства.

Виставку відкрили Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, представники посольств 7 країн, які  відмітили потенціал та значущість виставок не тільки для України, але і на міжнародній арені.

Зараз  триває  робота виставок «Зернові технології»,

 

Про проект

 

Міжнародна  виставка ефективного тваринництва та птахівництва
AGRO ANIMAL SHOW

15 – 17 лютого 2017

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна 2-Б, Київ, Україна

ОРГАНІЗАТОР: Київський міжнародний контрактовий ярмарок

СПІВОРГАНІЗАТОРИ: IFWexpo Heidelberg GmbH, Національне агентство з підтримки французької економіки Business France

     Виставка Agro Animal Show проходить за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Федерального Міністерства економіки Німеччини та Уряду Франції.

Agro Animal Show  захід, що спрямований  на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий  спектр  техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції.

Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку   галузі тваринництва,  є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком. Серед компаній , що брали участь у виставці  відомі в Україні та  світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики

Програма заходів міжнародних виставок «Фрукти. Овочі. Логістика 2017», «Зернові технології 2017» та «Agro Animal Show 2017»*

http://www.animal-show.kiev.ua/uk/programa-zachod-v-m-zhnarodnich-vistavok-frukti.-ovoch-.-log-stika-2017-zernov-technolog-2017-ta-agro-animal-show-2017.html