background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

НАБАТ НАДЗВИЧАЙНОГО ТЕРМІНОВОГО З’ЇЗДУ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ

Делегати Надзвичайного  термінового з’їзду підприємців України акцентували на  катастрофічному стані економіки країни, політичну кризу, розквіт корупції та пропонували своє бачення щодо виходу країни з глухого куту, в якому вона опинилася.

Низький рівень життя, непомірні ціни на послуги ЖКХ,  повна відсутність медичного обслуговування,  постійне зростання безробіття, нищення приватних фермерських господарств  – такі на сьогодні реалії нашого життя – такий лейтмотивом більшості виступів.

В основу Резолюції покладено те, що не зважаючи на постійний тиск з боку Держави, підприємці зуміли створити  хоч маленький, але власний бізнес, і  що  в умовах непрацюючих заводів єдиний вихід  держави – це всіляка підтримка малого та середнього бізнесу . Єдиний шлях для Держави:  не вкладаючи коштів,  розпочати розбудову України.

Між тим,  на сьогоднішній день малий бізнес не тільки не відчуває допомоги Держави, а, навпаки, підлягає відвертому нищенню.

Постійний утиск, захмарні штрафи поставили малий та середній бізнес під загрозу повного знищення, що неминуче буде мати катастрофічні наслідки для України в цілому.

На запрошення організаторів участь у з’їзді взяв Голова Профспілки працівників АПК Ігор Сопелкін