background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Не віддамо профспілкову власність рейдерам від влади! STOP корупції!

 

Профспілка працівників АПК України підтримала інформаційну акцію-пікетування Окружного адміністративного суду м. Києва на підтримку  Полтавської обласної ради профспілок під час розгляду в суді справи про визнання противоправним та скасування розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 13-р «Про передачу будівлі профспілок у Полтаві Генеральній прокуратурі України».

 

 «Справедливі судді станьте на захист прав профспілок!», «Не віддамо профспілкову власність рейдерам від влади! STOP корупції!», «За порушення прав профспілок - до відповідальності!», «Хто зазіхає на профспілкове майно, той зазіхає на права мільйонів людей!», «Судді дайте рішуче по руках рейдерам профспілкового майна!» -  з такими та іншими  гаслами вийшли 15 серпня представники профспілок на акцію. 

Після нетривалого засідання суду було оголошено, що у зв’язку з тим, що учасникам судового процесу необхідно ознайомитись з наданими документами, які сьогодні надійшли від позивача, оголошено перерву у підготовчому засіданні до 10 вересня ц.р.

         Будемо сподіватися, що це хоч невелика, але перемога у боротьбі проти рейдерських захоплень профспілкового майна!