background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Підтримка молочників Нової Зеландії

 

 

Нещодавно на адресу членських організацій IUF в Україні надійшов лист від Генерального секретаря Профспілки працівників молочної промисловості Нової Зеландії Кріса Флетта. Від імені усіх членів профспілки було висловлено підтримку, солідарність та ароху (любов) українським сестрам та братам у цей складний час для України. «Усі думки працівників молочної галузі Нової Зеландії зараз із нашими профспілковими організаціями та їх членами у секторах IUF та з усіма громадянами України» - зазначив Кріс Флетт.

Також профспілка молочників перерахувала 20 тис. новозеландських доларів (близько 14 тис. доларів США) до Фонду солідарності IUF Ukraine.

Світлана Самосуд, голова Профспілки АПК України: «Дуже зворушливо отримувати слова підтримки з далекої від України Нової Зеландії. Ми щиро вдячні нашим друзям за підтримку профспілкового руху та всіх громадян України. Це спонукає нас до більш рішучих кроків задля наближення нашої перемоги».

Світлана Колесник, голова профкому Чернігівського відділення ABInBevEFES: «Висловлюємо щиру подяку нашим колегам за допомогу і підтримку від усіх членських організацій Профспілки АПК України в місті-герої Чернігові. Така підтримка доказує, що ми об’єднані в справжню велику профспілкову сім’ю всього такого величезного, і в той же час, такого маленького світу. Наша спільна енергія, ароха (любов) і підтримка відчувається за десятки тисяч кілометрів».