background
На головну сторінку - Новини - Анонси

ІІІ НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕНЬ САДУ 12 травня 2016 рок

 ІІІ НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕНЬ САДУ 

12 травня 2016 року

на базі ПП «Аграрна компанія 2004»

місце проведення: Чемеровецький районний будинок культури,

Хмельницька обл., смт Чемерівці, вул.Центральна, 67

Україна має величезний потенціал для розвитку садівництва: маємо сприятливі природні умови для вирощування плодово-ягідних культур та унікальні ґрунти, але для того, щоб бізнес був успішним, потрібно знати всі сучасні ключові аспекти ринку продукції садівництва:

  • Стан внутрішнього ринку: прогноз цін та споживчі переваги;
  • Особливості стандартизації та сертифікації продукції;
  • Технологічні аспекти виробництва: полив, удобрення, захист від шкідників;
  • Побудова правильної маркетингової стратегії;
  • Контроль якості продукції та експортні перспективи.

Цей щорічний День саду, організований Всеукраїнською аграрною радою спільно з агроконсалтинговою компанією Дикун, за підтримки Ради з питань експорту продовольства, об’єднає більш ніж 200 учасників, які обговорюватимуть найактуальніші проблеми садівничої галузі: хімічний та біологічний захист саду, вплив упаковки на формування кінцевої вартості продукції та вихід української продукції на іноземні ринки. Учасники обговорять ситуацію у садівництві в поточному році та перспективу розвитку садівничої справи у наступному сезоні.

Програма заходу також включає практичний показ техніки та технологій: всі учасники зможуть особисто відвідати сад загальною площею 515 га, де компанії учасники продемонструють техніку в дії та фруктосховище на 5 тис. т зі сортувальною лінією продуктивністю 10 т/год.

Національний День Саду – це унікальна подія в галузі садівництва, яку не можна пропустити! Охоче запрошуємо всіх!

Участь у заході для представників аграрних підприємств безкоштовна при попередній реєстрації! Будь ласка, підтвердіть свою участь до 7 травня 2016 року!

 

Р

 

або за тел.: +38 067 470 2535, ел. пошта: i.vlasyuk@dykun.com.ua