background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Спорт: "КРАЩЕ СПОРТИВНЕ СЕЛО УКРАЇНИ 2015 РОКУ" – НИВА ТРУДОВА!

           Цього разу нивотрудівці стабільно виступили у всіх видах програми. Їхні богатирі перемогли у перетягуванні канату, а представниці прекрасної статі переграли суперниць у настільному тенісі. Окрім цього, вони стали срібними призерами шашках та командою (жінки + чоловіки) у тенісі, а ще - шостими у гирьовому спорті і сьомими – у футзалі.

          Очолює команду голова Апостолівської районної організації ВФСТ «Колос» Агропромислового комплексу України, майстер спорту з перетягування канату Сергій Іванович Павлюк. До складу команди також входить голова сільської ради села Нива трудова, кандидат в майстри спорту з шашок, переможець обласних та учасник Всеукраїнських спортивних ігор Олександр Олександрович Любченко. Три роки поспіль спортсмени Ниви Трудової стають переможцями обласних змагань на звання «Краще спортивне село Дніпропетровщини», а минулого року в м. Вінниця нивотрудівці увійшли до п’ятірки кращих.

           Цікаво, що результати у перетягуванні линви дзеркально відобразили і загальнокомандні успіхи команд-призерів, адже другими у цьому виді змагань стали саме одесити, а третіми – черкащани. От і не вір після цього, що саме канат традиційно є таким собі емоційним апогеєм всеукраїнських змагань на “Краще спортивне село України"!
Додамо, що черкащани виявились кращими і у завжди престижному футзалі. Окрім цього, локальні перемоги в окремих видах фінальних ігор святкували також волейболістки Вінниччини, волейболісти Закарпаття, гирьовики Полтавщини, тенісисти-чоловіки Тернопільщини (тут тернополяни були кращими і в командному заліку), у шашках "золото" здобули чоловіки Чернігівщини та жінки Сумщини, а абсолютними шаховими "королями" і "королевами" стали колосівці Кіровоградщини.


            Голова ВФСТ "Колос" Олександр Петрович Мендусь:
- У цьому році у фіналах Ігор взяла участь рекордна кількість команд – 24, це разом із членами делегацій більше 600 представників. Інакше кажучи, усі обласні організації, що входять сьогодні до всеукраїнського спорттовариства, зуміли приїхати та виступити повними складами, тож саме це насправді є істинною перемогою сільського спорту України у тій важкій ситуації, яку сьогодні переживає держава. Змагання у Немішаєвому – цьому чудовому мальовничому куточку Київщини, попри щільний графік змагань, пройшли організовано і цікаво, у відкритій й чесній спортивній боротьбі, і свідченням цьому є перемоги команд багатьох областей в окремих видах спорту. Хочу висловити вдячність за співпрацю та участь у фінальних змаганнях і щиро вітаю переможців-спортсменів з Дніпропетровської, Одеської і Черкаської областей. Стосовно ж підсумків проведення змагань “Краще спортивне село України”, то остаточно вони будуть розглянуті та затверджені на засіданні Президії ЦР ВФСТ "Колос".