background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

ЗВІРИТИ профспілкові ГОДИННИКИ та ДІЯТИ

Що буде з комуналкою, що буде з цінами на харчі, скільки коштуватиме «безплатна» медицина та освіта і на що вистачатиме зарплати спілчан ???

Що чекає працівників після прийняття нового трудового кодексу і чи слід сподіватись на пенсію після її реформування???

Що, як, коли має зробити Профспілка для мінімізації негативних наслідків владних реформ???

Як припинити  аморфну бездіяльність профспілкових високопосадовців та розгорнути результативну солідарну боротьбу на захист конституційних трудових прав???

Ці та інші соціально болючі питання були бурхливо продискутовані керівниками структурних ланок Профспілки працівників АПК на нараді під головування Полови Профспілки Ігоря Сопелкіна.

Учасники наради  визнали соціально-економічну ситуацію як критично небезпечну, дали негативну оцінку проекту Трудового кодексу через його суттєве обмеження трудових і профспілкових прав, висловили категоричне неприйняття подальшого руйнування колдоговірної системи та намірів запровадження штрафів для працівників та профактивістів.

Ініціативи Профспілки працівників  АПК з вирішення цих питань вже тривалий час надаються Федерації профспілок України, але вони фактично проігноровані.

Наразі все більше галузевих профспілок та облпрофрад виступають за негайну зміну без результативного соцдіалогу і споглядацької політики ФПУ щодо системного наступу на права Людини Праці та цілеспрямованому перешкоджанні діяльності профспілок.

Здорові профспілкові сили гуртуються і розпочинають солідарну боротьбу!!!