background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Зупинити інформаційне свавілля

Сайт Федерації профспілок України є загально федеративним ресурсом і матеріали, які на ньому розміщуються мають відповідати інтересам членських організацій.

Вже не вперше звертаємось до Вас з вимогою зняти з  сайту інформацію, яка шкодить  внутрішньоспілковим взаємовідносинам, носить характер втручання у діяльність членської організації або не має відповідного підтвердження.

Цього разу без погодження з Профспілкою працівників АПК на сайті ФПУ розміщено матеріал «Дотримання прав працівників на Coca-Cola: процес зрушить з мертвої точки?!», який висвітлює питання первинної профспілкової організації нашої Профспілки і наводить цитати керівників, які сайту не надавались.

Вчергове вимагаємо припинити інформаційне свавілля та вимагаємо негайного зняття з сайту ФПУ матеріалу «Дотримання прав працівників на Coca-Cola: процес зрушить з мертвої точки?!».

За наявною інформацією цей недостовірний матеріал планується до друку в загально федеративній газеті «Профспілкові вісті» - застерігаємо Вас, що юридичну і профспілкову відповідальність за таку публікацію буде нести керівництво ФПУ та редакція газети.

Беручі до уваги постійне порушення балансу інтересів членських організацій та розміщення провокативних матеріалів на медіа-ресурсах ФПУ в котре наполягаємо на розгляді Президією ФПУ питання щодо формування сучасної інформаційної політики ФПУ в інтересах членських організацій.

З такими вимогами Голова Профспілки працівників АПК Ігор Сопелкін звернувся до керівника ФПУ. Окрім того Профспілка буде домагатись належної оцінки інформаційного свавілля на черговому засіданні Президії ФПУ та формування нарешті загальнофедеративної медіа-політики в інтересах членських організацій, а не окремих персон.