background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Народні депутати за співпрацю з Профспілкою АПК. Профспілка готує широкий пакет законодавчих пропозицій на захист трудових прав селян та розгортає масштабну колективно-договірну роботу з укладення галузевих угод і колдоговорів.

Прямо з автобану народний депутат Сергій Каплін вийшов на зв'язок з членами президії ЦК Профспілки АПК та прозвітувався про свою діяльність як представника ФПУ у Парламенті.

Народний депутат Вадим Івченко з трапу літака передав членам Президії пропозицію партії Батьківщина про готовність укладення меморандуму широкомасштабної співпраці та готовність лідера партії Юлії Тимошенко провести ґрунтовну розмову з активом АПК щодо розв’язання гострих соціально-економічних проблем.

Сергій Каплін вже як виконуючий Голови Комітету соцполітики ВРУ запросив делегацію Профспілки працівників АПК до консультацій вже ближчими днями, вірогідно вони відбудуться 2 квітня.

Значну увагу члени Президії приділили питанню підготовки профспілкового варіанту Галузевої угоди в харчовій та переробній промисловості та розширенню охоплення колективно-договірним регулюванням підприємств, що не входять до організацій роботодавців. З інформацією з цього питання виступив заступник голови Профспілки Сергій Кондрюк

Бурхливе обговорення супроводжувало звіт голови Молодіжної ради Володимира Вороха. Члени Президії змогли побачити цікаву і насичену презентацію про здійснене і заплановано Молодіжкою, а у свою чергу  молодіжне крило Профспілки отримало низку мотивуючих пропозицій, зокрема щодо участі в розробці профспілкового варіанту галузевих угод.

З важливими повідомленнями виступили заступник Голови профспілки Світлана Самосуд та завідувач фінансовим відділом Віктор Берда.

Голова Профспілки Ігор Сопелкін подякував членів Президії за конструктивне обговорення всіх питань порядку денного.