background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

З Міжнародним жіночим днем - 8 березня!

 

Шановні колеги та подруги !

 Центральний комітет Профспілки спільно з Жіночим комітетом вітає всіх зі святом весни - 8 Березня!

         У переддень Міжнародного жіночого дня , дня боротьби за права жінок і міжнародний мир вітаємо всіх членів Профспілки  працівників АПК України з цим історичним святом !

         Понад 161 тисяча членів нашої Профспілки – це жінки, які прагнуть до гармонійних стосунків,  створення дружнього робочого простору,  поєднання сімейного затишку з успішним кар’єрним ростом і хочуть почуватися безпечно і захищено вдома, на роботі та суспільстві .

       З кожним роком, завдяки спільній напруженій роботі з подолання гендерних стереотипів, в нашій дружній профспілковій сім’ї поступово змінюються акценти – від сприйняття жінок лише як вродливої частини колективу - до оцінки їх досягнень в спільній боротьбі за права людей праці! За це ми завдячуєм нашим колегам-чоловікам, які вчаться аналізувати свої стосунки в сімї і в трудових відносинах, приділяти увагу щодня, а не лише у день свята, підтримують нас як на роботі, так і в особистому житті, не соромляться публічно говорити про рівність  жінок в усіх сферах, не поводяться зверхньо чи агресивно щодо жінок, дбають про нашу безпеку!

       Бажаємо всім Вам  здоров’я, любові і добра , достатку і благополуччя, душевного тепла і, звичайно, довгожданого миру і процвітання нашій рідній землі!