background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Безпека праці головний пріоритет Київської обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості.

На засіданні Президії Ради Київської обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості, що відбулось 14 лютого 2017 року, заголовним було питання безпеки праці на підприємствах галузі. Трагічний смертельний випадок на виробництві ще більше загострив профспілкову увагу до стану дотримання вимог охорони праці.

За ініціативою Голови обласної Ради Профспілки Галини Карнатової прийнято рішення зобов’язати профспілкові комітети ініціювати спільні з адміністрацією підприємств позачергові перевірки наявності попереджуючих плакатів про небезпечні зони та належної їх огорожі. Особлива увага має бути приділена водоймам і вигрібним ямам.

 Також члени Президії заслухали звіт про виконання профспілкового бюджету обласної Ради і кошторису виконавчого апарату за 2016 рік та затвердили їх.

 Окремо було розглянуто питання підвищення ефективності інформаційної роботи та солідарних дій з покращення роботи сайту Профспілки працівників АПК.

Про можливість використання сучасних інформаційних технологій розповів в.о. заступника Голови Профспілки Сергій Кондрюк. Президія прийняла рішення про регулярне надання новин з первинок і діяльності виборних профорганів для розміщення на центральному сайті Профспілки