background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Земельна реформа, проблеми освіти, майбутнє села

Ректор Подільського державного аграрно-технічного університету професор Володимир Іванишин та Голова профспілки АПК Ігор Сопелкін провели робочу зустріч, під час якої обговорили стан фінансування освіти, можливості проходження студентами виробничої практики та реальності майбутнього їх працевлаштування, а також позитиви і негативи земельної реформи.

Ректор університету і Голова Профспілки разом поспілкувались з викладачами та студентами, а також з профспілковим активом навчального закладу.

Володимир Васильович Іванишин відзначив важливість проведення таких зустрічей, де відбувається обмін досвідом роботи профспілчан, адже це є надзвичайно мотивуючим фактором подальшого життя й розвитку профспілкового руху України. Надзвичайно важливо відчувати себе частиною певної профспілкової спільноти, яка не тільки тебе захищає, а й дає можливість самореалізуватися у колі однодумців.

Ігор Сергійович Сопелкін ґрунтовно розповів про реалії земельної реформи та продаж земель сільськогосподарського призначення. Питання викликало досить жваву дискусію та всебічне обговорення між присутніми щодо завершення земельної реформи, зокрема, законодавчі ініціативи, а також передумови та перспективи запровадження ринку сільськогосподарських земель в Україні.