background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Виїзне засідання Ради та семінар голів профкомів та активістів Київської міської профспілки працівників АПК

26-28 травня п.р. на базі Чернігівського навчально-методичного центру профспілок Чернігівської області відбулось виїзне засідання Ради та семінар голів профкомів та активістів Київської міської профспілки працівників АПК (голова Ради – Лопата О.І.).

Рада Профспілки обговорила питання і прийняла відповідні рішення щодо:

-  організації внутрішньоспілкової роботи та виконання Статутних норм первинними профспілковими організаціями галузей АПК м.Києва;

- оздоровлення дітей і підлітків членів профспілки влітку 2017р.;

- Плану роботи Профспілки на ІІ півріччя 2017 року.

Також щодо поточного моменту перед учасниками виступила Панова О.Л. – заступник голови Київської міськпрофради.

На семінарі, в рамках Дансько-українського проекту «Посилення внеску профспілок у забезпечення гідної праці, захисту прав працівників та демократизації в Україні», активно вивчались питання підвищення ефективності внутрішньоспілкової роботи, шляхи розширення профспілкових сервісних функцій (модератор – Герус С.М.). Були проаналізовані сильні та слабкі сторони діяльності профспілок, загрози їх функціонування, а також якими мають бути профспілки і їх лідери, щоб спілчани почали жити більш гідно, достойно і багатше вже зараз.

Окрім робочих моментів учасники мали змогу ознайомитись з історично-культурною спадщиною Сіверських земель та духовно збагатитись у численних храмах Чернігівщини.

Висловлюємо щиру вдячність працівникам і директору НМЦ профспілок Чернігівської області – Осадчій Т.В. за високу професійність та створення належних умов при проведенні вищезазначених заходів, а також особливу подяку керівнику Центру з реалізації Дансько-українського проекту – Шевченко В.М. за надані методичні матеріали та фінансову підтримку проведеного навчання.