background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Про роботу первинних профспілкових організацій Гуляйпільського району з громадського контролю за дотриманням законодавства з охорони праці роботодавцями підприємств АПК

           22 червня поточного року Запорізький обласний комітет профспілки працівників АПК провів розширене виїзне засідання президії в Гуляйпільському районі.

У засіданні взяли участь заступник Гуляйпільської районної державної адміністрації Турченко Олександр Васильович, керівник апарату Гуляйпільської районної державної адміністрації Семеренко Олександр Васильович, головний спеціаліст районного відділу АПР Семенченко Микола Іванченко, начальник відділу районного управління соцзахисту населення Варакута Олександр Іванович, страховий експерт з охорони праці Мотроненко Микола Степанович .

      На засіданні президії було розглянуто питання: «Про роботу первинних профспілкових організацій Гуляйпільського району з громадського контролю за дотриманням законодавства з охорони праці роботодавцями підприємств АПК».

      Учасниками президії була відзначена позитивна робота голови Гуляйпільського райкому профспілки працівників АПК Тимошенко Анатолія Михайловича в забезпеченні дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про охорону праці.

Завдяки роботі соціальних партнерів району (роботодавців, райкому профспілки та органів влади) на підприємствах, що знаходяться на профспілковому обслуговуванні, протягом останніх трьох років відсутні професійні захворювання і нещасні випадки на виробництві.

      Після завершення президії його учасники відвідали ТОВ «Агро - Континент» (директор Щербина В.Б., голова профкому Бойко В.М.). і Гуляйпільський краєзнавчий музей.