background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини з Дніпропетровщини

 Дніпропетровська обласна профспілкова організація працівників АПК підтвердила репрезентативність

 

Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення від 21 липня 2011 року № 73, Комісією відділення Національної служби посередництва і примирення в Дніпропетровській області з проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторін профспілок і організацій роботодавців на територіальному рівні було здійснено аналіз документів, наданих Дніпропетровською обласною профспілковою організацією працівників агропромислового комплексу.

За підсумками проведеної відділенням Національної служби посередництва і примирення роботи, Дніпропетровська обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу була визнана такою, що підтвердила репрезентативність на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу у відповідній галузі.

27 червня 2017 року начальник Відділення І. Чуб вручив голові Дніпропетровської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Г. Смирній Рішення від 22.06.2017 № 010-17/04-П «Про підтвердження репрезентативності Дніпропетровської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу» та Свідоцтво про підтвердження репрезентативності від 22.06.2017 № 008-17/04-Т.

Під час урочистого заходу також були обговорені напрямки співпраці Відділення та Дніпропетровської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу у справі сприяння стабілізації стану соціально-трудових відносин у трудових колективах підприємств Дніпропетровської області.