background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Профспілка аграріїв Вінниччини започаткувала нову форму роботи

4 вересня 2017 року за ініціативи голови Вінницької обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Степана Нешика відбулась перша інформаційна зустріч для голів міському, райкомів, профкомів підприємств АПК.

Відкриваючи зібрання Степан Нешик наголосив, що інформаційне забезпечення профспілкових організацій і членів профспілки, його регулярність є найважливішим і необхідним компонентом успіху у формуванні позиції членів профспілки, мотивації профспілкового членства, досягненні поставлених цілей і завдань.

«Розвиток інформаційної роботи в профспілковій організації сьогодні – не примха і не модна тенденція, а вимога часу, оскільки ми живемо в час стрімкого розвитку інформаційних технологій, коли на громадську думку безпосередньо впливають засоби масової інформації та PR-технології. А це означає, що правильно організована інформаційна робота сприятиме збільшенню профспілкового членства, зростанню авторитету профспілкової організації та стане помічником у  навчанні профспілкових кадрів»,- акцентував голова профспілки аграріїв Вінниччини.

На першій інформаційній зустрічі Степан Нешик поінформував присутніх про стан розгляду нових законопроектів, які знаходяться  у Верховній Раді України, наголосивши при цьому, що в разі прийняття законів з положеннями, що обмежують або погіршують трудові права  профспілка  має сформувати новий солідарний план адекватних профспілкових дій .

Він також поділився своїми враженнями від поїздки в Молдову, де в складі делегації працівників АПК вивчав досвід земельної реформи та повідомив, що запросив молдавських колег до участі в громадських слуханнях з цього питання, які відбудуться в кінці вересня.

Учасники зустрічі жваво обговорили отриману інформацію, внесли багато слушних пропозицій та запропонували проводити такі зустрічі кожної першої  середи щомісяця.