background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Працівників галузі харчової промисловості привітали із професійним святом

     Щороку, у третю неділю жовтня, працівники галузі харчової промисловості святкують професійне свято.

     Для волинян вже стало традицією святкувати цей день в стінах Волинського коледжу Національного університету харчових технологій. Організаторами, як зазвичай були адміністрація коледжу та департамент агропромислового розвитку ОДА.

     Відтак, 12 жовтня до коледжу з’їхалися представники провідних підприємств харчової галузі. Харчовики організували виставку-презентацію продуктів харчової промисловості, а студенти навчального закладу – тематичну виставку страв: «Шлях до Європи – інновації та традиції».   Участь у святкуванні взяли директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко, радник голови обласної ради Вячеслав Рубльов, голова обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Віталій Лупашко, директор Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Ігор Корчук та заступник начальника управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради Тетяна Чемерис .

 

  

    

  

 Під час офіційної частини свята Юрій Горбенко виступив перед присутніми із промовою, в якій розповів про здобутки галузі та провідні підприємства харчових технологій, що успішно працюють в області та виводять вітчизняні продукти на міжнародні ринки 

     Опісля, очільник головного аграрного відомства області вручив відзнаки Мінагрополітики та облдержадміністрації.

 

   Також грамоти обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу вручив Віталій Лупашко. 
  

   З вітальним словом до присутніх звернувся Вячеслав РубльовРадник голови облради вручив відзнаки працівникам галузі харчової промисловості.

  Від Луцької міської ради присутніх привітала Тетяна Чемерис та вручила подяки міського голови.

 

 

   

 

Опісля офіційної частини заходу присутні мали змогу насолодитися концертом, підготовленим учасниками художньої самодіяльності Волинського коледжу Національного університету харчових технологій.