background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Семінар-нарада Черкаської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу

            18 жовтня 2017 року Черкаська обласна профспілкова організація працівників агропромислового комплексу провела розширене засідання виконавчого комітету та семінар – нараду голів районних профспілкових  організацій Черкаської області. Нараду вела голова обласної профспілкової організації Горлач Марина Володимирівна.

            В роботі семінару-наради взяли участь начальник управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Колодка Ігор Леонідович, який розповів про стан справ в аграрному секторі області; начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління держпраці в Черкаській обл. Кучер Анна Олександрівна, яка провела аналіз проведення пілотної кампанії, згідно проекту Міжнародної організації праці, з виявлення не задекларованої праці у Черкаській області. Заввідділом по зв’язках з членськими організаціями Федерації профспілок області Манько Інна Федорівна розповіла про діяльність Федерації профспілок області в дотриманні норм трудового законодавства та про осінній наступ профспілок Черкащини по захисту соціальних гарантій працюючих.

            Виконавчий комітет розглянув матеріали Президії ЦК Профспілки працівників   агропромислового    комплексу,  питання   виконання профспілкового профспілкового бюджету за І півріччя 2017р., розглянув і обговорив результати фінальних змагань «Найспортивніше село Черкащини 2017», підвів підсумки оздоровчої кампанії 2017 року,  нагородив Почесними  грамотами голів районних профорганізацій, які брали участь в літньому оздоровленні дітей.

                                        

Голова обласної профспілкової

організації працівників АПК

Марина Голрач