background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Я МАЮ ПРАВО

На виконання плану роботи Запорізької обласної профспілкової організації працівників АПК 22-23 лютого 2018 проведено семінар для голів районних профспілкових організацій. На семінарі обговорювався оновлений Статут професійної спілки працівників агропромислового комплексу України, розглядались питання законодавчого забезпечення трудових та соціальних гарантій працівників. Особлива увага була присвячена роботі голів профспілкових комітетів по веденню переговорів з питань укладення або внесення змін до колективних договорів підприємств.

Спеціалістом відділу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області, в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я МАЮ ПРАВО" роз'яснено про можливість отримання відповіді на цивільно-правові питання, які виникають у членів профспілки та його сім’ї

За участю спеціаліста з питань колдоговірної роботи та головного правового інспектора обкому профспілки працівників АПК відбулися семінари для голів первинних профспілкових організацій, спеціалістів підприємств агропромислового комплексу Василівського та Приморського районів Запорізької області.

Людмила ОТРАЩЕНКО