background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

День працівників водного господарства

    15 років поспіль у першу неділю червня країна відзначає професійне свято водників – День працівників водного господарства.

Щоденно кожна людина відчуває результати їхньої праці, споживаючи воду. Кожна галузь економіки потребує надійного водопостачання та належного функціонування водогосподарських об’єктів.

     Робота працівників водного господарства є життєво необхідною для забезпечення населення високоякісною питною водою і для зрошення сільськогосподарських  земель вологою заради високих та щедрих врожаїв.

     От і цього року водники Черкащини відмітили своє професійне свято спортивною спартакіадою  між обласним та міжрайонними управліннями водного господарства в обласному дорадчому центрі с. Леськи Черкаського району.

    На свято були запрошені:

 - начальник управління експлуатації водогосподарських систем, енергозбереження та механізації Держводагентсва Розгон В.А.;

 -  генеральний директор ТОВ АПК «Маїс» Осадчий С.С.;

  - голова обласної профспілкової організації працівників АПК Горлач М.В. та голова Федерації профспілок Черкаської області Шевченко П.В.

 

Кращих працівників галузі було відзначено грамотами та грошовою винагородою. 

    Спортивні змагання відкрив начальник обласного управління водних ресурсів Шведенко Микола Миколайович.

   За підсумками  спартакіади водогосподарників Черкащини з 5 видів змагань ( волейбол, шахи,шашки, дартс, настільний теніс) кубок за І місце  отримала команда Лівобережного МУВГ, ІІ місце отримала команда Тальнівського МУВГ, ІІІ місце отримала команда Черкаського облводресурсівубок за прагнення до перемоги ІV місце отримала команда Правобережного МУВГ.

 

   

   Самодіяльний ансамбль народної пісні Лівобережного МУВГ влаштував чудовий святковий концерт.

 

   

 

 

 

 

 

   Голова обласної профспілки АПК Марина Горлач та голова Федерації профспілок Петро Шевченко за наполяганням працівників-куховарів були незалежними експертами з оцінювання страв, приготовлених працівниками господарств на відкритому вогні.

   Дуже важка справа вибирати кращу страву, коли всі ці страви є витвором кулінарного мистецтва,  дуже привабливі та надзвичайно смачні.

 

  Тому, за рішенням суворого, але справедливого журіперемогла дружба.

 

   

 

 

 

  

І працівники, і запрошені залишились задоволеними організацією свята та отриманими позитивними емоціями.