background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Зустріч з грузинськими колегами

       З 7 по 13 травня в рамках міжнародної співпраці відбулась зустріч групи профспілкових представників Київської обласної організації профспілки працівників харчової та переробної промисловості та Київської міської профспілки працівників агропромислового комплексу з грузинськими колегами.

Захід проходив у столиці Грузії – Тбілісі. Грузинські профспілкові лідери сільського господарства та переробної промисловості, державних установ, автотранспорту та дорожнього господарства ознайомили учасників із станом профспілкового руху країни, його проблемами та перспективами розвитку.

Питання оплати понаднормової праці, восьмигодинного робочого дня, гігієни на робочому місці, безпеки праці є актуальними сьогодні у боротьбі грузинських профспілок.

Також виявилась насиченою культурно-освітня програма для членів української делегації. Вдалося відвідати різноманітні історико-етнографічні пам’ятки, курорт «Боржомі», піднятись по Воєнно-Грузинській дорозі до Хрестового перевалу і далі, а також спробувати неперевершену грузинську кухню. 

В цілому обмін досвідом роботи пройшов у дружній, професійній атмосфері. Була задекларована подальша співпраця профспілкових організацій наших країн задля підвищення ефективності у відстоюванні прав та інтересів спілчан.