background
На головну сторінку - Новини

Новини

  • photo ПОКАЗНИКИ СЕРЕДНЬОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ, ЯКІ ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПРИ ОБЧИСЛЕННІ ПЕНСІЙ У 2020 РОЦІ
    21 березня 2020
    Відповідно до статті 40 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» при призначенні пенсій застосовується середня заробітна плата (дохід) в Україні...
  • photo ВИЙШОВ У СВІТ ЧЕРГОВИЙ НОМЕР "ПРОФСПІЛКОВИХ ВІСТЕЙ". ВІТАЄМО! ТА БАЖАЄМО ВСІМ ЗДОРОВ'Я!
    20 березня 2020
    Шановні читачі та шанувальники газети "ПВ"!
    Попри карантинні заходи та дистанційну роботу редакції у ці непрості для країни часи, колектив газети залишається з читачами і вже відправив у світ черговий випуск "ПВ"! Вітаємо з цією подією та бажаємо всім здоров'я! Отож читайте на шпальтах свіжого випуску:
  • photo Вітаємо СОСНИЦЬКОГО Віталія Володимировича з ювілеєм!
    19 березня 2020
    Президія та ЦК Профспілки працівників АПК вітає Голову Об’єднаної організації профспілки працівників АПК ДП «Укрспирт» з ювілеєм!
  • photo ПРОФСПІЛКИ ВИМАГАЮТЬ ВІД УРЯДУ ЗУПИНИТИ ПРОСУВАННЯ ЗАКОНОПРОЕКТУ «ПРО ПРАЦЮ» Опубліковано: 18 березня 2020
    18 березня 2020
    Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України надіслано на погодження з одноденний строк проект Закону України «Про працю», який відкликаний з Верховної Ради України.
  • photo Вітаємо з обранням!
    17 березня 2020
    Центральний комітет профспілки працівників АПК України щиро вітає ХВОСТІКОВА Василя Миколайовича, ТАРНАВСЬКОГО Михайла Івановича, КАЩИШИНА Ореста Володимировича, КАРНАТОВУ Галину Володимирівну з обранням на посади Головів обласних організацій.
  • photo Звітно-виборна кампанія триває!
    16 березня 2020
    12 березня 2020 року відбулася VII звітно-виборна конференція Київської обласної профспілкової організації працівників харчової та переробної промисловості.
    В роботі конференції прийняли участь...
  • photo Звітно-виборна кампанія триває!
    12 березня 2020
    12 березня 2020 року відбулась VШ звітно-виборна конференція Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу.
  • photo Звітно-виборна кампанія триває!
    12 березня 2020
    12 березня 2020 року відбулася VIII звітно-виборна конференція Львівської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу.
    В роботі конференції прийняли участь та виступили...
  • photo Акція протесту ДП "Артемсіль"
    11 березня 2020
    Сотні людей вийшли на акцію проти продажу Державного підприємства “Артемсіль”. Місцеві мешканці бояться, що в приватних руках соляні шахти працюватимуть по-іншому і людей будуть скорочувати. А це одне з небагатьох варіантів роботи в Соледарі.
  • photo Звітно-виборна кампанія триває!
    10 березня 2020
    4 березня 2020 року відбулася в X звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НУБіП України. На порядку денному стояло три основні питання.