background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Новини Профспілки

  • photo 20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної сотні
    20 лютого 2020
    Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна сотня стала прикладом самопожертви в ім'я вищих ідеалів, одним із яких була гідність.
  • photo 20 лютого - Всесвітній день соціальної справедливості
    19 лютого 2020
    Соціальна справедливість є основоположним принципом мирного та благополучного співіснування як в самих країнах, так і між різними країнами. Розпочинаємо серію публікацій, присвячених цій темі.
  • photo Вітаємо ЧОРНІЙ Ганну Дмитрівну з обранням головою Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників АПК
    13 лютого 2020
    12 лютого 2020 року відбулася Х звітно-виборна конференція Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників АПК.
  • photo Привітання з ювілеєм!
    7 лютого 2020
    Президія та ЦК Профспілки працівників АПК вітає СЕРЕЦЬКОГО Михайла Миколайовича - Голову Чернівецької обласної організації профспілки працівників АПК з 55-річчям від Дня народження!
  • photo Мітинг проти земельної реформи
    6 лютого 2020
    6 лютого відбувається мітинг аграріїв проти впровадження ринку землі.
    Учасники акції тримають в руках прапори партій та рухів, висловлюють протест проти законопроєкту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" (№2178-10).
  • photo Профспілки проти антисоціальних законопроектів
    6 лютого 2020
    5 лютого 2020 року у Києві біля будівлі Комітету Верховної Ради України питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, що на вулиці Банковій, відбувся пікет проти антисоціального законопроекту «Про працю» та антипрофспілкового законопроекту, які розглядалися у Комітеті.
  • photo «НІ!» проєкту Закону України «Про працю»
    4 лютого 2020
    Закликаємо усі профспілкові організації, усіх небайдужих членів профспілок активно долучатися до Всеукраїнської кампанії "Хвиля гніву"!
  • photo Підписано Галузеву угоду
    4 лютого 2020
    04 лютого 2020 року підписано Галузеву угоду між Національною академією аграрних наук України та Профспілкою працівників АПК..
  • photo Заява до Ради асоціації Україна-ЄС, 28 січня 2020 року
    3 лютого 2020
    З нагоди засідання Ради асоціації Україна - ЄС, яке проводиться з метою оцінки прогресу, досягнутого Україною у реалізації Угоди про асоціацію між Україною і ЄС, європейські та українські профспілки...
  • photo «НІ!» проєкту Закону України «Про працю»
    30 січня 2020
    Сьогодні, 30 січня 2020 року, у Києві та усіх багатьох містах обласного значення відбулися протестні акції профспілок проти рабського законодавства про працю – «Хвиля гніву».