background
На головну сторінку - Новини - Новини Профспілки

Новини Профспілки

  • photo "Там, де людину не поважають, праця не може бути гідною, а без гідної праці немає соціальної справедливості"
    25 червня 2019
    На 108-ій сесії Міжнародної конференції праці прийнята нова міжнародна правова норма - конвенція і відповідна рекомендація, яка направлена проти насильства і домагань в сфері праці.
  • photo Вічна пам'ять БАЙБАКОВІЙ Ніні Прокопівні!
    20 червня 2019
    Профспілка працівників агропромислового комплексу України з глибоким сумом сповіщає, що на 81 році пішла з життя БАЙБАКОВА Ніна Прокопівна - голова Харківської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу, член президії та Центрального комітету Профспілки працівників АПК, член Ради ФПУ.
  • photo Засідання президії Профспілки працівників АПК
    10 червня 2019
    У м. Львові 6-7 червня 2019 року відбулось виїзне засідання президії Профспілки працівників агропромислового комплексу України.
    На засіданні було розглянуто та затверджено ряд постанов згідно порядку денного та Плану роботи ЦК Профспілки на 1 півріччя ц.р., а саме:
  • photo Привітання з професійним святом!
    31 травня 2019
    Шановні працівники водогосподарської галузі!
    Профспілка працівників агропромислового комплексу України щиро вітає багатотисячний колектив водогосподарської галузі з професійним святом – Днем працівників водного господарства України
  • photo Подільському державному аграрно-технічному університету – 100 років!
    30 травня 2019
    Днями, славетний ювілей – 100 років з Дня заснування, відмічав Подільський державний аграрно-технічний університет – один із найпотужніших флагманів аграрної освіти і науки Подільського краю!
  • photo Засідання СПО об'єднань профспілок
    30 травня 2019
    Перше засідання СПО об'єднань профспілок після підписання Генеральної угоди на 2019-2021 роки. Схвалили План заходів профспілкової Сторони щодо реалізації її положень.
  • photo Робоча зустріч
    28 травня 2019
    В рамках відрядження до Закарпатської області Голова Профспілки працівників АПК Світлана Самосуд провела ряд робочих зустрічей, у яких взяли участь...
  • photo Чому ВІЛ та СНІД стосується кожного ?
    28 травня 2019
    21-22 травня 2019 року в Івано-Франківську за фінансової та методичної підтримки Міжнародної організації праці проходив тренінг для керівників профспілкових організацій Профспілки працівників АПК України.
  • photo Засідання колегії Держводагентсва
    27 травня 2019
    24 травня ц. р. в м.Ужгороді відбулося засідання колегії Держводагентсва. В даному заході брала участь Голова Профспілки працівників АПК Світлана Самосуд – член колегії Держводагентства.
  • Організація медоглядів: роз’яснення Держпраці
    27 травня 2019