background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo Гуманітарна допомога для членів профспілки АПК
    4 липня 2022
    IUF спільно з Solidarno?? Philip Morris (Польща) та Vanforlife (Шаейцарія)
    доставили черговий гуманітарний вантаж для членів профспілки АПК в Донецькій, Київській та Чернігівській областях
  • photo Волонтерська робота адміністрації, співробітників, студентів та профкому Закладу вищої освіти «Подільський державний університет» (м.Кам’янець-Подільський)
    27 червня 2022
    Саме сьогодні, у такий важкий для усіх час, приємним залишається те, що у світі та країні постійно знаходяться небайдужі люди та волонтери, які допомагають тим, кому це вкрай необхідно. Волонтерська діяльність стала частиною буття, а студентство є одним із найважливіших ресурсів волонтерської діяльності.
  • photo Новини з Дніпропетровщини
    20 червня 2022
    15 червня 2022 року відбулося засідання обласного комітету Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК України, щодо звіту обласної профспілкової організації за проведену роботу.
  • photo Рекомендації для покращення емоційного стану
    12 червня 2022
    Питання організації життєдіяльності в умовах воєнного стану, а саме про наші переживання та емоції, як допомогти собі та іншим (з наведенням прикладів) обговорювалися в ході проведення круглих столів – семінарів в травні п.р. Дніпропетровською обласною організацією харчової промисловості профспілок працівників АПК України
  • photo Допомога доїхала!
    9 червня 2022
    Нарешті! Допомога доїхала до членів профспілки ДП "Артемсіль". Незважаючи на постійні обстріли...
  • photo Новини з Дніпропетровщини
    6 червня 2022
    Обласний конкурс дитячого малюнку серед підприємств харчової галузі «Подаруємо частинку доброти і тепла нашим захисникам» (допомагаємо ЗСУ, переселенцям та не забуваємо про дітей).
  • photo Новини з Дніпропетровщини
    24 травня 2022
    Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України.Підприємства харчової галузі з перших днів війни працюють та випускають продукцію для забезпечення потреб населення.
  • photo Новини з Дніпропетровщини
    28 квітня 2022
    28 квітня 2022 року, з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці, Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України (голова – Світлана Тіницька) спільно з відділом нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду...
  • photo Новини з Дніпропетровщини
    11 квітня 2022
    8 квітня 2022 року Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України визнана такою
  • photo Ні війні в Україні!
    21 березня 2022
    Звернення трудового колективу АТ "Світоч"