background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Новини партнерів

  • photo Працює міжнародна трудова солідарність.
    1 серпня 2018
    «DHL Туреччина і T?mtis домовилися почати переговори щодо колективної трудової угоди».
    Головною причиною цього є, звичайно ж, рішучість і мужність членів профспілки в Туреччині.
    Підтримка, надана МФТ і її членськими організаціями по всьому світу, також була надзвичайно значною.
  • photo Норвегія: «Sekkingstad» і «Sund», припиніть нищити профспілку!
    9 липня 2018
    Очевидно, що і банкрутство, і створення нової фірми були проведені «Sekkingstad AS», щоб позбутися профспілки та колдоговору.
    Ми не можемо погодитися з такою кричущою антипрофспілковою політикою.
  • photo США: «Wendt», веди переговори!
    2 липня 2018
    У липні 2017 року робітники корпорації по вторинній переробці металу «Wendt» в американському місті Буффало, штат Нью-Йорк, створили і зареєстрували профспілкову організацію, яка увійшла до складу Союзу металургів.

    Однак компанія продовжує ухилятися від ведення нормальних переговорів з профспілкою і відмовляється укладати колективний договір. Одночасно менеджмент почав антипрофспілкову кампанію, залякуючи членів організації і погрожуючи робітникам звільненнями.
  • photo Конвенції МОП щодо насильства – бути !
    4 червня 2018
    У ці вихідні із Женевського офісу Міжнародного профспілкового об”єднання IUF від Кирила Букетова надійшла приємна звістка – 107 Міжнародна конференція праці прийняла рішення про створення Конвенції МОП щодо запобігання і протидії насильству. Наша спільна 5-річна праця завершується солідарним успіхом всіх членських організацій IUF!
  • photo ГР при ДержПраці формує новий план роботи.
    29 травня 2018
    Новоутворена Громадська рада при Державній службі України з питань праці збирає пропозиції щодо питань, які мають бути розглянуті на її засіданнях або за її ініціативою.
    ЗАПРОШУЄМО до СПІЛЬНОЇ РОБОТИ
  • photo 120 років Національному університету біоресурсів і природокористування України
    25 травня 2018
    24 травня 2018 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте зібрання, на якому ректор Станіслав Ніколаєнко, голова наглядової ради Микола Томенко, заступник міністра аграрної політики і продовольства Олена Ковальова, ректор Поморської академії в Слупську Збігнєв Осадовськи, керівник Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Олександр Співаковський вручили нагороди і відзнаки співробітникам університету з нагоди 120-річниці НУБіП.
  • photo Робота над «Білою книгою» рекомендацій щодо забезпечення безпеки і гігієни праці в Україні.
    25 травня 2018
    Дуже цікава і вкрай необхідна сьогодні дискусія з процесу узгодження національного законодавства України з рядом вибраних директив Європейського Союзу (ЄС) із питань безпеки та гігієни праці (БГП) і трудових відносин відбулася 24 травня ц.р. в рамках проекту ЄС – МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці».
  • photo На Одещині відбулось засідання громадської ради при Держводагентстві
    25 травня 2018
    24 травня 2018 року у м. Одеса відбулося виїзне засіданні громадської ради при Держводагентстві. В засіданні прийняли участь науковці Одещини, фахівці Державної екологічної інспекції в Одеській області та керівництво Держводагентства.
    Одне із головних питань, яке було розглянуто на засіданні – вплив каналізаційних, господарсько-побутових і промислових скидів, зливових і дренажних стоків на якість поверхневих вод.
  • photo 100-ліття технічної інспекції праці профспілок
    21 травня 2018
    Так складається у житті суспільства, що прогрес постійно супроводжують технічні аварії та нещасні випадки. Статистика стверджує, що смертність від нещасних випадків посідає щільне місце з серцево-судинними та онкологічними захворюваннями. Тому, з метою попередження промислових аварій і виробничого травматизму в кожній країні світу створено спеціальні служби з контролю за безпечним веденням робіт.
  • photo ПРАВДА про ПРОФСПІЛКИ
    14 травня 2018
    Достатньо унікальне опитування проведено на передодні міжнародної конференції “Політичні партії та профспілкові рухи”, що була організована Інститутом демократії та соціального прогресу (ISDP) та “Соціал-демократичною платформою”.
    Понад 1500 респондентів відповіли на питання анкети «Профспілки: що нам про них відомо?».