background
На головну сторінку - Новини - Новини партнерів

Новини партнерів

  • photo Якою буде ЗАРПЛАТА у 2021 році.
    10 травня 2018
    Проведено консультації щодо макро-показників соціально-економічного розвитку України на ближчі три роки. Своїми експертними економічними очікуваннями поділились представники Мінекономрозвитку, а соціальні тренди озвучила Ольга Крентовська - Перший заступник Міністра соцполітики України.
    Чи не вперше розмова вийшла за рамки констатації проблем, а відкрила тему позитивних соціально-трудових трансформацій.
  • photo Оплата і охорона праці та виробничого побуту працюючих жінок
    9 травня 2018
    В Женеві відбулося засідання жіночого комітету Міжнародного профспілкового об'єднання IUF працівників харчової промисловості, сільського господарства, торгівлі, готельного і ресторанного бізнесу, туризму і домашніх працівників.
    Профспілки регіону Східної Європи і Центральної Азії представляла Надія Бурлака - Голова Івано-Франківської облради профспілки працівників харчової промисловості.
  • photo 500 работников «Agara Sugar Company» будут ВОСТАНОВЛНЫ на РАБОТЕ!
    6 травня 2018
    У здания правительственной канцелярии Грузии закончился пятидесятидневный протест работников «Agara Sugar Company», которые добивались сохранения предприятия, гарантий его бесперебойной работы, а также реальных действий правительства страны для решения проблем жителей Агары.
  • photo ЗАРПЛАТА динамічно ЗРОСТАТИМЕ – резюме перемовин з Андрієм РЕВОЮ.
    6 травня 2018
    Міністр соціальної політики України Андрій Рева і представники СПО об’єднань профспілок провели консультації з врегулювання питань оплати праці для працівників бюджетної сфери в проекті Генеральної угоди на новий строк та з інших конфліктних зарплатних проблем.

  • photo Консультації організацій громадянського суспільства напередодні 31-ї Регіональної Конференції ФАО у країнах Європи та Центральної Азії.
    4 травня 2018
    У Будапешті відбулися консультації представників організацій громадянського суспільства країн Європи та Центральної Азії з питань поточних та майбутніх пріоритетів діяльності ФАО в регіоні, вироблення єдиної позиції щодо сталого розвитку сільського господарства та Продовольчих систем у Європі і Центральній Азії в умовах зміни клімату.
  • photo Громадська рада при Держпраці розпочинає свою роботу
    2 травня 2018
    З метою забезпечення відкритості у діяльності Державної служби України з питань праці, врахування громадської думки під час підготовки та організації виконання її рішень утворено Громадську ради та затверджено її склад
  • photo Роль оплати праці в скорочені бідності та її вплив на трудову міграцію
    23 квітня 2018
    Відсутність можливості знайти підходящу роботу з гідним заробітком на внутрішньому ринку праці штовхає українців шукати роботу за кордоном.
    За різними оцінками за кордоном зараз перебуває (мігрує) щонайменше 3,5 - 4 млн. осіб
  • photo Про підтримку АПК, про лісовий колапс і користь від соцстраху та новий формат діалогу
    19 квітня 2018
    Вже рік як діє ГАЛУЗЕВА ТРИСТОРОННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА РАДА В АГРОПРОМИСЛОВІЙ СФЕРІ. На своєму майже ювілейному засіданні члени Ради розглянули низку гострих економічних та соціально-трудових питань.
  • НААН України та Південна Корея готують низку аграрних проектів
    16 березня 2018
  • photo АгроВесна - 2018
    26 лютого 2018
    Профспілка Працівників АПК послідовно намагається знайти відповіді на болючі питання, що все гостріше постають у зв’язку із трансформацією земельних відносин і наближенням завершення чергового мораторію на продаж землі. Найбільш комплексно це було зроблено на міжнародній конференції «Земельна реформа. Забезпечення сталого використання земельних ресурсів та розвиток сільських територій. Дотримання фундаментальних трудових і соціальних прав селян і найманих працівників», яку Профспілка організувала за участі та підтримки Французького посольства.