background
На головну сторінку - Новини

Новини

  • photo Новини з регіонів.
    11 червня 2019
    Відбулося розширене засідання президії Закарпатської обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу, на якому розглянуто питання про завдання обласної профорганізації щодо
  • photo Засідання президії Профспілки працівників АПК
    10 червня 2019
    У м. Львові 6-7 червня 2019 року відбулось виїзне засідання президії Профспілки працівників агропромислового комплексу України.
    На засіданні було розглянуто та затверджено ряд постанов згідно порядку денного та Плану роботи ЦК Профспілки на 1 півріччя ц.р., а саме:
  • photo Уперед за ліцензією: як аграріїв без палива залишили (+опитування виробників)
    4 червня 2019
    З 1 липня 2019 року вступає в дію закон 481/95-ВР, згідно з яким вводиться обов’язкове ліцензування усіх етапів виробництва, зберігання та реалізації паливно-мастильних матеріалів, а також ставляться нові вимоги до обладнання та роботи акцизних складів
  • photo Хто і як керує ОТГ? Інструкції+навчальна онлайн-гра
    4 червня 2019
    Коли говорять про децентралізацію, згадують переважно про передачу до громад фінансів та інструментів управління. Часто «губиться» продовження речення – передача відповідальності за ухвалені рішення – фінансові, управлінські, кадрові тощо.
  • photo Привітання з професійним святом!
    31 травня 2019
    Шановні працівники водогосподарської галузі!
    Профспілка працівників агропромислового комплексу України щиро вітає багатотисячний колектив водогосподарської галузі з професійним святом – Днем працівників водного господарства України
  • photo Подільському державному аграрно-технічному університету – 100 років!
    30 травня 2019
    Днями, славетний ювілей – 100 років з Дня заснування, відмічав Подільський державний аграрно-технічний університет – один із найпотужніших флагманів аграрної освіти і науки Подільського краю!
  • photo Новини з Дніпропетровщини
    30 травня 2019
    Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України провела семінар для профспілкового активу первинних профспілкових організацій.
  • photo Засідання СПО об'єднань профспілок
    30 травня 2019
    Перше засідання СПО об'єднань профспілок після підписання Генеральної угоди на 2019-2021 роки. Схвалили План заходів профспілкової Сторони щодо реалізації її положень.
  • photo Робоча зустріч
    28 травня 2019
    В рамках відрядження до Закарпатської області Голова Профспілки працівників АПК Світлана Самосуд провела ряд робочих зустрічей, у яких взяли участь...
  • photo Чому ВІЛ та СНІД стосується кожного ?
    28 травня 2019
    21-22 травня 2019 року в Івано-Франківську за фінансової та методичної підтримки Міжнародної організації праці проходив тренінг для керівників профспілкових організацій Профспілки працівників АПК України.