background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo БОРОТЬБА за КОЛДОГОВІР
    8 червня 2017
    Профспілкова організація Херсонського державного аграрного університету та Херсонської обласної профспілкової організації працівників АПК ведуть боротьбу, щоб відстояти Колективний договір і нагадати, що Профспілка – це, в першу чергу, захист інтересів кожного працівника.
  • Продовольча безпека та право на харчування. Реалії і перспективи введення ринку землі
    7 червня 2017
    За сприяння Міжнародного союзу IUF, 31 травня – 2 червня 2017 р. у м. Моршин Львівської області, на базі санаторію «Київ+» відбувся семінар для керівників організаційних ланок Профспілки на тему: «Продовольча безпека та право на харчування. Реалії і перспективи введення ринку землі. Завдання Профспілки з органайзингу у сільській місцевості».
  • photo Газета «Час. Люди. Події» - про позицію Профспілки АПК
    6 червня 2017
    Стало традицією розміщення на шпальтах газети «Час. Люди. Події» інформації про діяльність Саратського райкому профспілки працівників АПК та його Голови Анатолія ВОЛОЩУКА.
  • photo Наша колега Людмила ДВОРЕЦЬКА обрана головою координаційної ради голів профспілкових організацій
    6 червня 2017
    На зборах профспілкового активу, в яких взяли участь 140 профлідерів, проведені вибори голови координаційної ради голів профспілкових організацій Більмацького району Запорізької області. Присутні одностайно обрали головою Людмилу ДВОРЕЦЬКУ – голову райкому профспілки працівників агропромислового комплексу.
  • photo Виїзне засідання Ради та семінар голів профкомів та активістів Київської міської профспілки працівників АПК
    31 травня 2017
    Рада Профспілки обговорила питання і прийняла відповідні рішення щодо:
    - організації внутрішньоспілкової роботи та виконання Статутних норм первинними профспілковими організаціями галузей АПК м.Києва;
    - оздоровлення дітей і підлітків членів профспілки влітку 2017р.;
    - Плану роботи Профспілки на ІІ півріччя 2017 року.
  • photo Оздоровлюємо дітлахів на Львівщині!
    29 травня 2017
    Львівська обласна організація профспілки працівників агропромислового комплексу пропонує послуги в оздоровленні дітей літом 2017 року
  • photo Дотримання трудового законодавства – на контролі профспілки працівників АПК Закарпаття
    26 травня 2017
    На цілому ряді підприємств є проблеми з оплатою праці, повною зайнятістю, мають місце факти заборгованості виплати заробітної плати. Все це спонукає галузеву профспілку тримати на контролі питання соціально-економічного захисту спілчан.
    Про це вела мову на засіданні Закарпатської обласної ради профспілки працівників АПК, що відбулося у місті Берегові, її голова Ганна Кулик.
  • photo Страшні будні ПрАТ «Бахмутский Аграрный Союз»
    24 травня 2017
    Профспілка працівників агропромислового комплексу Ураїни вкрай стурбована можливістю масштабного екологічного і епідеміологічного лиха через руйнацію підприємства ПрАТ «Бахмутский Аграрный Союз».

    Голова Профспілки працівників АПК Ігор Сопелкін проінформував керівництво парламенту та Уряду про критичну ситуацію на підприємстві через постійні багаторазові обстріли від яких працівники зазнають поранень і навіть є загиблі, а інфраструктура і споруди мають значні ушкодження. Зазначене спричиняє порушення виробничо-технологічних процесів і ветеринарно-санітарних правил, що призводить до зростання ризику занесення збудників епізоотії, в тому числі збудників африканської чуми свиней(АЧС).
  • photo Мотивація до профспілкового членства
    23 травня 2017
    Питання посилення мотивації до профспілкового членства 19 травня 2015 року обговорили на засіданні президії Калинівського районного комітету профспілки працівників АПК
    В роботі президії взяв участь голова Вінницької обласної галузевої профспілки Степан Нешик.
  • photo Турнір з міні-футболу серед підприємств харчової промисловост
    23 травня 2017
    20.05.2017р. Дніпропетровська обласна організація харчової промисловості профспілок працівників АПК України провела обласний турнір з міні-футболу серед підприємств харчової промисловості.