background
На головну сторінку - Новини - Новини регіонів

Новини регіонів

  • photo Візит Данських профлідерів
    18 вересня 2017
    На Дніпропетровщині 11-15 вересня відбулася четверта Національна конференція, організована Федерацією профспілок України та Об’єднаною федерацією профспілок робітників Данії.
  • photo Підсумки літнього оздоровлення в Донецькій області
    15 вересня 2017
    31 серпня 2017 року у м. Волноваха, згідно плану роботи Донецького обласного комітету профспілки працівників АПК на друге півріччя, підведені підсумки сезону літнього дитячого оздоровлення. Були присутні представники всіх 15 районних комітетів профспілки області, представники лагередержателей, районних адміністрацій, директори дитячих оздоровниць.
    У літній період 2017 року на території області працювали три дитячих оздоровчих центра, кожен з яких провів по дві оздоровчих зміни - «ім. Кості Бабіна », « Дружба », « Райдуга ».
  • photo Круглий стіл «Про завдання профспілки працівників АПК України, щодо захисту соціально-економічних прав працівників галузі»
    14 вересня 2017
    На початку вересня в смт. Затока Одеської області було проведено круглий стіл «Про завдання профспілки працівників АПК України, щодо захисту соціально-економічних прав працівників галузі», в якому взяли участь майже 50 учасників.
    В заході приймали участь як керівники обласних та районних організацій так і голови первинних профспілкових організацій з різних регіонів України.
    В ході зустрічі відбувався обмін досвідом роботи та піднімалися проблемні питання, особливо багато проблем виникає в зв’язку зі створенням профспілкових організацій в громадах.
  • photo Профспілка аграріїв Вінниччини підбила підсумки оздоровлення і відпочинку дітей та підлітків влітку 2017 року
    13 вересня 2017
    Оздоровлення членів Профспілки та їх дітей є одним з пріоритетних напрямків діяльності обласної профспілкової організації. Це було відзначено на засіданні президії профспілки аграріїв Вінниччини при розгляді питання «Про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року».
    В оздоровчих закладах зміцнили своє здоров’я протягом літніх канікул 512 дітей.
    Загальна сума коштів спрямованих на оздоровлення дітей склала 1 млн. 761 тис. грн. Зокрема, кошти господарських суб’єктів слали 859 тис. грн., профспілкові кошти – 466,6 тис. грн., спонсорів та благодійних структур-145,8 тис. грн., батьківська доплата- 290 тис. грн.
  • photo Профспілка аграріїв Вінниччини візьме участь у акції протесту 19 вересня
    7 вересня 2017
    Голови райкомів, які є одночасно членами президії Вінницької обласної профспілкової організації працівників АПК, одноголосно погодились прийняти солідарну участь у акції протесту 19 вересня, що проводить Профспілка працівників охорони здоров'я.
  • photo ВИРОБНИЦТВО МОЛОКА В СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВАХ ЧЕРНІГІВЩИНИ
    6 вересня 2017
    Чернігівська область є одна з кращих серед інших областей України по виробництву молока в сільськогосподарських підприємствах.
    За січень-липень 2017 року по сільгосппідприємствах області вироблено 141,5 тис. тон молока, що більше на 1,7% до відповідного періоду 2016 року. Слід відмітити, що обсяги його виробництва збільшуються за рахунок покращення продуктивності корів.
  • photo Профспілка аграріїв Вінниччини започаткувала нову форму роботи
    6 вересня 2017
    4 вересня 2017 року за ініціативи голови Вінницької обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Степана Нешика відбулась перша інформаційна зустріч для голів міському, райкомів, профкомів підприємств АПК.
  • photo Краще спортивне село Буковини
    6 вересня 2017
    3 вересня 2017 року в м. Сторожинець на стадіоні «Дружба» Чернівецька обласна організація профспілки працівників АПК спільно з обласною організацією ВФСТ «Колос» провели фінальні змагання серед сільських і селищних рад та старостинських округів ОТГ на «Краще спортивне село Буковини» присвячені дню фізичної культури і спорту.
  • photo Степан Нешик: «Основне завдання зберегти нашу святиню і примножити її традиції»
    5 вересня 2017
    2 вересня в селі Плоске Мурованокуриловецького району відбулися святкові заходи з нагоди 300- річного ювілею Успенської церкви, побудованої у I половині XVIII століття, у яких взяли участь митрополит Могилів-Подільський і Шаргородський Агапіт разом з священиками Мурованокуриловецького благочиння.

    Заодно із представниками духовенства та вірянами до святкування ювілею храму долучилися члени робочої групи з підготовки свята:голова обласної профспілкової організації працівників АПК Степан Нешик- уродженець цього села, сільський голова Іван Шевчук, директор навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад» с. Лучинець Надія Країло.
  • photo Можновладці через злочинні закони намагаються ще більше ускладнити життя українців. Ми готові і будемо боротись за права наших співгромадян
    30 серпня 2017
    За ініціативи Центрального комітету Профспілки працівників АПК проводяться засідання колегіальних органів, зібрання профактивів, зустрічі в трудових колективах з тим, щоб сформувати консолідовану позицію і бути готовим до солідарних дій на захист трудових прав спілчан.
    Після спекотного літа не менш «гарячою» порою стане і осінній період – така думка учасники засідання Київської обласної профспілки працівників АПК. Висновок такий зроблений на підставі інформації голови Київської обласної профспілки працівників АПК Василя Хвостікова